TEL: +40.723.188.665
EnglishFrançaisDeutschItalianoRomânăEspañol

TELEFON: +40723188665

Orinev Industrial

Solutions

INDUSTRY EXCELLENCE
YOUR STRATEGIC GROWTH PARTNER

Produse industriale din plastic

Suntem foarte mândri de calitatea produselor noastre din plastic. Orinev si partenerii sai folosesc doar materiale de înaltă calitate și tehnici avansate de fabricație, pentru a se asigura că produsele din plastic îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

Folosim rășini de plastic virgine, în procesul nostru de producție, ceea ce ne asigură că produsele noastre sunt lipsite de orice impurități și defecte. În plus, se efectueaza verificări amănunțite de control al calității pe tot parcursul procesului de fabricație, pentru a ne asigura că fiecare produs care părăsește Orinev Industrial Solutions îndeplinește standarde stricte de calitate.

Produsele noastre din plastic sunt concepute pentru a fi durabile, pentru o utilizare intensa  si rezistenta la uzură. De asemenea, sunt proiectate pentru a fi ușoare, ușor de utilizat și ecologice. Ne angajăm să producem produse care nu sunt doar de cea mai înaltă calitate, ci și durabile și ecologice.

Suntem încrezători că veți fi mulțumit de calitatea produselor noastre din plastic.De la cel mai simplu adaptor pentru IBC, la carucioarele din plastic compozit, pornind de la proiectare si pana la tehnologia de fabricatie, produsele noastre sunt un exemplu in ceea ce priveste calitatea,ergonomia si utilitatea.  Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.  Produsele noastre sunt fabricate in UE, SUA sau UK. Nu detinem in portofoliul nostru produse fabricate in CHINA sau Turcia.

Unul dintre factorii cheie care ne diferențiază de concurenții noștri este atenția acordată detaliilor. Avem mare grijă să ne asigurăm că fiecare produs pe care îl comercializam este de cea mai înaltă calitate și folosim un proces riguros de control al calității pentru a ne asigura că produsele noastre îndeplinesc standardele noastre stricte.

Vă mulțumim că ați ales compania noastră pentru nevoile dumneavoastră de produse din plastic. Ne angajăm să oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate și așteptăm cu nerăbdare să vă servim în anii următori.

CERE O EVALUARE

cere o evaluare

×