TEL: +40.723.188.665
EnglishFrançaisDeutschItalianoRomânăEspañol

TELEFON: +40723188665

Orinev Industrial

Solutions

INDUSTRY EXCELLENCE
YOUR STRATEGIC GROWTH PARTNER

Despre noi - Orinev Industrial Solutions

Produsele industriale din metal sau plastic au devenit o parte integrantă a societății noastre moderne, revoluționând diverse sectoare și contribuind la progresele tehnologice. De la construcții și automobile până la ambalaje și electronice,  au o gamă largă de aplicații datorită versatilității, durabilității și rentabilității lor. 

Produsele metalice industriale joacă un rol crucial în diverse sectoare, contribuind la dezvoltarea infrastructurii, transporturilor, utilajelor și multe altele. Metalele posedă proprietăți mecanice excepționale, cum ar fi rezistența, conductivitatea și rezistența la coroziune, făcându-le materiale esențiale pentru o gamă largă de aplicații industriale. Acest eseu explorează aplicațiile, progresele și considerentele de durabilitate asociate cu produsele metalice industriale.

ORINEV a devenit una din cele mai experimentate companii, care oferă asistență și produse atât pentru micii întreprinzători (magazine de cartier), cât și pentru hipermarketuri, oferind de la mobilierul pentru grădina, până la mobilierul stradal.
Odată cu trecerea anilor am progresat și prin acordarea de asitență tehnică, reparație și întreținere, domeniu în care am reușit să acordăm clienților noștri șansa de a-și scădea costurile.
Am devenit, în timp scurt, colaboratori ai unor companii de renume, care ne-au acordat încrederea de a distribui prin intermediul nostru, de la diferite accesorii pentru publicitate, la mobilier ultraperformant pentru spitale.

CERE O EVALUARE

cere o evaluare

×