TEL: +40.723.188.665
EnglishFrançaisDeutschItalianoRomânăEspañol

TELEFON: +40723188665

Orinev Industrial

Solutions

INDUSTRY EXCELLENCE
YOUR STRATEGIC GROWTH PARTNER

Produse industriale din Metal

Produsele din metal sunt foarte căutate pentru durabilitate, rezistență și rezistență la uzură. De la mașini industriale la aparate de uz casnic, produsele din metal de calitate sunt esențiale pentru multe aplicații diferite.

Unul dintre cei mai importanți factori care determină calitatea produselor metalice este tipul de metal folosit. Metalele precum oțelul inoxidabil, titanul și aluminiul sunt cunoscute pentru raportul lor ridicat rezistență-greutate, rezistență la coroziune și durabilitatea generală. Aceste metale sunt folosite în mod obișnuit în fabricarea de produse care necesită performanțe ridicate, cum ar fi componente aerospațiale și echipamente medicale.

Pe lângă tipul de metal, calitatea procesului de fabricație este, de asemenea, crucială pentru producerea de produse metalice de înaltă calitate. Tehnicieni calificați și echipamente avansate sunt necesare pentru a se asigura că metalul este modelat, sudat și finisat pentru îndeplinirea specificațiilor necesare. Acestea includ totul, de la tăierea de precizie și găurire, până la lustruire și placare.

Produsele de calitate metalice pot fi diferențiate și în funcție de finisaj. De exemplu, un finisaj lustruit oferă o suprafață netedă, reflectorizantă, care este atrăgătoare din punct de vedere vizual și ușor de curățat. Un finisaj periat, pe de altă parte, creează un aspect mai texturat și poate fi folosit pentru a ascunde zgârieturile și alte imperfecțiuni.

În cele din urmă, este important să se ia în considerare utilizarea prevăzută pentru produsul metalic, atunci când se evaluează calitatea acestuia. Produsele care sunt concepute pentru aplicații industriale grele vor necesita niveluri mai mari de durabilitate și rezistență, decât cele destinate utilizării consumatorilor. În mod similar, produsele care vor fi expuse la medii dure sau la temperaturi extreme vor necesita acoperiri sau materiale specializate pentru a asigura longevitatea.

 Orinev Industrial Solutions va ofera o gama larga de carucioare cumparaturi din metal, platforme metalice, rafturi, boxpaleti sau roll containere.Produsele sunt fabricate in UE, au acoperirea galvanica cu grosimea corecta, iar clasa de otel este de cea mai buna calitate. Nu comercializam produse fabricate in China sau Turcia.

 

CERE O EVALUARE

cere o evaluare

×