Grid View:

Cutie pliabilă Albastra 20 până la 39 de litri

Număr de referință:  4430220FTipul: cutie pliabilăProiectare de bază:  închis, netedCapac lider:  cu capacul atașat pe latura lungăTipul de blocare pentru capac:  fără posibilitate de blocareMânere:  douăApărător:  fără protecția pentru filetCuloare: WALTHER-albastruBlocare ..

0Lei

Cutie pliabilă albastru 20 până la 39 de litri

Număr de referință:  4430220ETipul: cutie pliabilăProiectare de bază:  închis, netedCapac lider:  fără capacTipul de blocare pentru capac:  fără posibilitate de blocareMânere:  douăApărător:  fără protecția pentru filetCuloare: WALTHER-albastruBlocare pentru rotiri: făr..

0Lei

Cutie pliabilă albastru 20 până la 39 de litri

Număr de referință:  4640164ETipul: cutie pliabilăProiectare de bază:  închisCapac lider:  fără capacTipul de blocare pentru capac:  fără posibilitate de blocareMânere:  douăApărător:  fără protecția pentru filetCuloare: WALTHER-albastruBlocare pentru rotiri: fără ..

0Lei

Cutie pliabilă gri închis 20 până la 39 de litri

Număr de referință:  4430220FVTipul: cutie pliabilăProiectare de bază:  închis, netedCapac lider:  cu capacul atașat pe latura lungăTipul de blocare pentru capac:  fără posibilitate de blocareMânere:  douăApărător:  fără protecția pentru filetCuloare: gri închisBlocare pentr..

0Lei

Cutie pliabilă Gri Inchis 20 până la 39 de litri

Număr de referință:  39068VTipul: cutie pliabilăProiectare de bază:  închis, netedCapac lider:  fără capacTipul de blocare pentru capac:  fără posibilitate de blocareMânere:  douăApărător:  fără protecția firuluiCuloare: gri îchisBlocare pentru rotiri: fără blocareVolum util (aprox.): 2..

0Lei

Cutie pliabilă Gri Inchis 20 până la 39 de litri

Număr de referință:  4430220EVTipul: cutie pliabilăProiectare de bază:  închis, netedCapac lider:  fără capacTipul de blocare pentru capac:  fără protecție pentru filetMânere:  douăApărător:  fără protecția pentru filetCuloare: gri închisBlocare pentru rotiri: fără bloc..

0Lei

Cutie pliabilă gri închis 40 până la 59 de litri

Număr de referință:  39157VTipul: cutie pliabilăProiectare de bază:  închisCapac lider:  fără capacTipul de blocare pentru capac:  fără posibilitate de blocareMânere:  douăApărător:  fără protecția pentru filetCuloare: gri închisBlocare pentru rotiri: fără blocareV..

0Lei

Cutie pliabilă Vaun 20 - 39 litri gri-negru

Număr de referință:  4430240Tipul: cutie pliabilăProiectare de bază:  închisCapac lider:  cu capacul atașat pe partea scurtăTipul de blocare pentru capac:  fără posibilitate de blocareMânere:  douăApărător:  fără protecția pentru filetCuloare: gri-negruBlocare pentru ro..

0Lei

Cutii pliabile

Cutii pliabile Cu aceste cutii pliabile, puteti economisi capacitatea de depozitare cu pana la 82 % atunci cand cutiile sunt goale. Sunt disponibile de asemenea cu capac atasat prin balamale...

0Lei

Cutii pliabile cu capac

Cutii pliabile cu capac Cu aceste cutii pliabile, puteti economisi capacitatea de depozitare cu pana la 82 % atunci cand cutiile sunt goale. Capacul integrat protejeaza bunurile de praf si previne alterarea...

0Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)